Showroom Gouda
Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@sleepsolutions.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 tot 17:00 uur.
Bij voorkeur op afspraak

WebwinkelKeur Webwinkel KeurmerkLogo iDeal, veilig, snel en online betalen via uw eigen bank met iDeal bij SleepSolutions.

U bevindt zich op de pagina: Home < Klanten Ervaringen

Klanten ervaringen

Eind vorig jaar hebben mijn vrouw en ik besloten een nieuw bed aan te schaffen. Diverse winkels in onze omgeving hebben wij een bezoek gebracht, maar we hadden er geen goed gevoel over. Of we kregen slecht advies van iemand die duidelijk niets van bedden af wist of we werden door een gladde verkoper te woord gestaan. Na wat gezoek op internet kwamen we uiteindelijk op de site van Sleep Solutions terecht. Het verhaal van Sleep Solutions trok ons wel aan. Eenvoudige uitleg, de mogelijkheid van proefliggen in de showroom en de kleur en stoffen keuzes van de Boxsprings. De kwaliteit van de boxsprings leek ons degelijk, dus we besloten het geheel aan te schaffen. Achteraf zijn we blij dat we deze keuze gedaan hebben. We slapen als de beste. Bedankt Sleep Solutions!

Mevrouw en meneer de Zeeuw

Sinds een paar maanden hebben wij een Boxspring van Sleep Solutions. We waren via internet terecht gekomen bij Sleep Solutions en hier vonden wij aantrekkelijk geprijsde Boxsprings voorzien van comfortzones. Na deze uitvoerig bekeken te hebben besloten wij om toch ook nog even een kijkje te nemen in de showroom om zo ook te kunnen proefliggen op de boxsprings en matrassen. Daarnaast vonden wij het prettig om zo ook gemakkelijker een keuze te maken uit de verschillende bekledingsmogelijkheden voor de boxspring.

Na de keuze hadden wij een complete set besteld en deze werd netjes op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. De eerste nacht was even wennen maar na een week sliepen we perfect op de nieuwe bedden. We hebben nu het gevoel 's ochtends een stuk beter uitgerust uit bed te komen.

De Heer en Mevr. van Dongen

Wilt u ook uw ervaringen met SleepSolutions® en andere bezoekers van deze site delen?

Stuur dan een e-mail naar:  
of gebruik ons contactformulier.