Showroom Gouda
Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@sleepsolutions.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 tot 17:00 uur.
Bij voorkeur op afspraak

WebwinkelKeur Webwinkel KeurmerkLogo iDeal, veilig, snel en online betalen via uw eigen bank met iDeal bij SleepSolutions.

U bevindt zich op de pagina: SleepSolutions

Slaapkamer Rialto

Deze prachtige slaapkamer is van Italiaans design en maakt van uw slaapkamer een mooi warm plaatje. De slaapkamer is afgewerkt met een seer luxe houtsoort waardoor er gelijk een warme sfeer ontstaat. Bijpassend bij het ledikant staan er aan beide zijdes nachtkastjes welke uitgevoerd zijn met twee grote en twee kleine lades.

Rialto

Naast het ledikant met de nachtkastjes is er een bijbehorende kledingkast welke uiteraard in dezelfde stijl is afgewerkt. Deze vijfdeurskast beschikt over een riante ruimte om al de kleding netjes in op te bergen met zowel hang als leg mogelijkheden. 

Om de slaapkamer compleet te maken is er ook een bijbehorende commodekast bij welke ruimte bied voor zes grote lades en twee kleine. Aan de zijkant is er ook nog de mogelijkheid eventueel iets op te hangen.

Rialto met commode

Gedetailleerde informatie over wat er bij deze slaapkamer is inbegrepen vindt u hier en wilt u verdere uitleg of de slaapkamer eens bekijken kom dan gerust eens langs in onze showroom.


Slaapkamer Lugano

Een leuke romatische slaapkamer in warm White-wash eiken, met een sfeervolle verlichting in het hoofdbord achter de glazen plaat. Door deze verlichting krijgt de slaapkamer een aparte uitstraling die een warme sfeer uitstraalt.
Bij de slaapkamer wordt een hoog en een laag nachtkastje bijgeleverd. Het lage nachtkastje beschikt over 2 massieve lades en bovenop een glasplaat zodat alles netjes in lijn blijft met het ledikant. De hogere uitvoering bied wat meer bergruimte in de 6 massieve lades.

Slaapkamer Lugano 1

Om het plaatje compleet te maken zit er bij deze slaapkamer ook een toilettafel bij welke perfect aansluit op het geheel. De toilettafel beschikt over 3 lades om kleien spulletjes in op te bergen en er zit een bijpassende spiegel bij voor aan de muur boven de tafel. Bij deze toilettafel is tevens het bijpassende krukje inbegrepen.

Toilettafel Lugano

Gedetailleerde informatie over wat er bij deze slaapkamer is inbegrepen vindt u hier en wilt u verdere uitleg of de slaapkamer eens bekijken kom dan gerust eens langs in onze showroom.


Slaapkamer Linate

Een mooie, maar ook praktische slaapkamer in white-wash eiken, dat bijna niet verkleurt. Met een mooi afgewerkt hoog hoofdbord. Het ledikant is strak afgewerkt en van massief eiken.

Het ledikant kunt u soepel uit elkaar rijden door het luxe uitrijsysteem. Dit maakt het stofzuigen onder het bed wel heel erg gemakkelijk. Het opmaken van het bed is dan ook een stuk eenvoudiger. U kunt gemakkelijk tussen de beide helften door lopen en u komt dus overal goed bij. Na het opmaken rijdt u de 2 delen weer naar elkaar toe en sluit beide delen bij de voetborden. 

De afwerking van het geheel met 2 hoge voetborden maakt het helemaal compleet. Matrassen en ook een dekbed schuiven hierdoor niet weg. Zelfs de hoogte van de lattenbodems kunt u naar wens instellen.

Slaapkamer Linate 1

Het geheel staat op comforthoogte waardoor het voor u prettig instappen is. Vooral het uit bed komen in de ochtend is dan ook lekker gemakkelijk.

Naast het ledikant staan twee hoge nachtkastjes met 4 laden. Deze bieden ruim voldoende bergruimte om alles netjes in op te ruimen. Het bovenblad van het nachtkastje is zwart gelakt glas wat zeer makkelijk schoon te houden is. 

Gedetailleerde informatie over wat er bij deze slaapkamer is inbegrepen vindt u hier en wilt u verdere uitleg of de slaapkamer eens bekijken kom dan gerust eens langs in onze showroom.


Slaapkamer MURANO

De slaapkamer Murano van de bekende meubelmaker van houdt is gemaakt van een speciaal eiken E19 en in het licht grijs gebeitst. Hierdoor treed er dus geen verkleuring op. Deze slaapkamer heeft een deelbaar ledikant en is dus uitrijdbaar zodat het bed bijvoorbeeld makkelijk opgemaakt kan worden maar zo kan er ook makkelijk onder bed schoon gemaakt worden.

De zijden van het ledikant zijn net als het hoofdbord extra hoog waardoor dit ledikant ook uiterst geschikt is om er boxsprings in te plaatsen. Ook het hoofdeinde van dit ledikant is extra hoog zodat het geheel een erg mooie uitstraling krijgt.

Bij deze slaapkamer zijn er ook uitbreidingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een luxe schuifdeurkast en een mooie toillettafel. klik hier voor de uitgebruike informatie hierover.

Slaapkamer Murano

Gedetailleerde informatie over wat er bij deze slaapkamer is inbegrepen vindt u hier en wilt u verdere uitleg of de slaapkamer eens bekijken kom dan gerust eens langs in onze showroom.