Showroom Gouda
Groen van Prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@sleepsolutions.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m zaterdag
10:00 tot 17:00 uur.
Bij voorkeur op afspraak

WebwinkelKeur Webwinkel KeurmerkLogo iDeal, veilig, snel en online betalen via uw eigen bank met iDeal bij SleepSolutions.

U bevindt zich op de pagina: SleepSolutions

Bedrijfsinformatie over Sleepsolutions

SleepSolutions® is een dynamisch bedrijf dat zeer nauw de slaapbranche in de gaten houdt en voortdurend bezig is met nieuwe ontwikkelingen en innovaties. Sleep Solutions is gespecialiseerd in het vervolgens in de markt zetten van deze innovatieve producten tegen een zeer gunstig tarief. Zo proberen we hoge kwaliteitsslaapartikelen voor een grote groep mensen bereikbaar te maken.
Wij leveren deze hoogwaardige producten via deze website en tonen die ook  in onze showroom in Gouda. Aldaar kunt u zich laten voorlichten, de producten zien en uitproberen. 

Zijn er na het bekijken van deze website nog vragen, neemt u dan gerust contact op met ons  en/of kom eens langs in onze showroom.


Bestelling en betaling:

Bij bestelling van accessoires dient u de aankoop voor 100% voorruit te betalen waarna uw bestelling direct verzonden zal worden. Voor de matrassen, boxsprings en complete sets is er een aanbetaling van 25% en dient de resterende 75% bij levering te worden voldaan.
Bij bestelling van matrassen, boxsprings en complete sets kunt u enkel de betaalmethode vooraf op factuur kiezen. U zult dan met een werkdag de factuur toegezonden krijgen met daarop een splitsing van het totaal bedrag in 25 en 75%. U kunt dan de aanbetaling per bank voldoen waarmee u de bestelling bevestigd.

Verzendinformatie:

Wij versturen met de GLS, TNT en de DHL zodat er altijd een juiste oplossing is om uw pakketje op de goede locatie af te kunnen leveren. Wij doen er uiteraard alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren en zo lukt het ons bijna altijd de bestellingen de volgende werkdag reeds af te laten leveren. Bestellingen worden goed verpakt verzonden.

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW. 

Kopen op afstand:

Op aankopen bij ons in de webshop is de wet kopen op afstand van toepassing. Dit houd in dat u na ontvangst van de bestelling altijd het recht heeft om de goederen binnen 14 dagen aan te melden voor retournering. Vervolgens heeft u 14 dagen om dit te retourneren zonder opgave van reden. U zult dan het volledige aankoopbedrag incl verzendkosten retour ontvangen.

Wilt u gebruik maken van deze regeling dan kunt u hier ons retour formulier downloaden.

Klachten:

We verzoeken u om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sleepsolutions.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie." 

Bestel en betaal opties:

Wij bieden diverse bestelopties, zodat er voor elke klant een passende bestelmogelijkheid bij zit. Zo kunt u vooraf op factuur bestellen, iDeal afrekenen, pinbetalingen of contant in de winkel. Voor verzending rekenen wij €2,00 voor brievenbuspost, € 6,00 voor alle binnenlandse zendingen en € 9,00 voor zendingen naar België.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: Sleep Solutions
KVK nr: 24443061
BTW nr: NL 1741.69.796.B01

Adres:

Sleep Solutions
Groen van prinsterersingel 45
2805 TD Gouda
Tel: (0182) 55 85 67
info@sleepsolutions.nl

Tip! toets op uw navigatie nummer 49 in. Rijd 125 meter door tot de bussluis. Vlak voor de bussluis zit er rechts een inrit naar 3 nieuwe panden. In de middelste (blauwe pand) zijn wij gevestigd. U kunt direct bij het pand parkeren.

De winkel is geopend van:

Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 13:00